Blaricumse cokebaron Gordon komt uit de kast

REETRIDDER

Nou zeg. Wat is dit? Wij vinden dit wel erg ver gaan – als je het niet erg vindt. Weet waar je vandaan komt, Gordon.

Want jullie dachten natuurlijk dat fucking fuzzy bear Gordon, die eigenlijk Cornelis Heuckeroth heet, thuis louter de komiek loopt uit te hangen en andere kerels ligt te konttongen. Nou mooi niet. In zijn biografie schrijft Cornelis dat ie de hele dag in de weer is met Colombiaans poedersuiker. Cor snuift zelfs zo teringveel sos, dat hij soms onder de douche staat en denkt: laat ik maar effe 112 bellen. Al met al duurde het een paar jaar. Het kostte veel moeite. Veel tranen gelaten, ook. Cornelis wist niet hoe zijn omgeving erop zou reageren. Hij gaf zijn naasten de tijd eraan te wennen. Maar nu is er de opluchting en kan hij het eindelijk van de daken schreeuwen. GORDON GEBRUIKT TERINGVEEL COCAÏNE!

PS. De groeten van Riet.

Riet Verheij van Kranenburg · Zoetermeer
Stom maar als je dan niet goed voelt ,gewoon dood gaan.Want 112 bellen misschien zijn er mensen die het direct nodig hebben en moeten wachten voor een druks verslaafde,zonde van de tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *