UITGEZOGEN UITGEKNEPEN SLAVENARBEID

UITZUIGER

Nou moe. Cultuurdictator Kim-Joop van den Ende blijkt ordinaire uitzuiger
Pierluigi Collina met Joop van den Ende-pruik
En nou zal het wel een keertje basta zijn met dat eindeloze gedweep met cultuurpaus Kim-Joop van den Ende.

Joop van den Ende is kennelijk niet meer dan een soort heroïneverslaafde, maar dan eentje die zichzelf financiële injecties geeft. Aldus Argos. Enfin, die Joop van den Ende wordt tegen heug en meug bij iedereen door de strot geduwd, iedereen moet Joop van den Ende geweldig vinden wat is het toch een weldoener, tafelheer hier en tafelheer daar, o lieve Joop aai ons redactrices bij DWDD alsjeblieft nog een keertje over de bol want wij vinden je zo geil, wat is Joop toch een fijne man adopteer hem alsjeblieft als je derde opa. Wij willen fucking Joop van den Ende met zijn prekerige geouwehoer helemaal niet als derde opa. En nu blijkt ook nog eens dat het bedrijf van Joop van den Ende een soort Nike in Cambodja is, of een soort H&M in Bangladesh, maar dan Stage Entertainment in Nederland. "Stage behandelt zijn personeel als tweederangs werknemers." Nou Joop de Sjoemelfilantroop, daar zit je dan, met je 1,6 miljard euro, een beschuldiging van zelfverrijking en rechtszaken omdat werknemers helemaal worden uitgeknepen door je bedrijf. Well played, ouwe. Je mag ook niks meer, hè...

Tipgever Belastingdienst stal klantlijsten en was zélf zwartspaarder

BLDD

Tipgever Belastingdienst stal klantlijsten en was zélf zwartspaarder

Beschuldigde RaboLux-klanten gaan vrijuit

’S-HERTOGENBOSCH – Alle vermeende zwartspaarders die in het verleden bankierden bij de Rabobank Luxemburg en werden verraden door een ex-medewerker van deze bank, gaan vrijuit. Het hof in Den Bosch noemt het bewijs tegen hen ontoelaatbaar.

Het hof stelt dat de tipgever bij het verkrijgen van het bewijsmateriaal strafbare feiten heeft gepleegd, daarvoor werd betaald door de Belastingdienst en noemt dat in dit geval ontoelaatbaar. Tijdens de behandeling van de rechtszaak bleek bovendien dat de ex-medewerker van de Rabobank zelf óók zwartspaarder was, en hierover zo’n tien jaar geleden door de fiscus werd aangeschreven. Ook had hij administratie bij zijn volgende werkgever, Van Lanschot Bankiers gestolen. Vervolgens heeft hij door hem gestolen klantlijsten aan de Belastingdienst overgedragen. Hij kreeg daar van de fiscus een beloning van enkele tonnen voor.

Met de uitspraak van het hof komt een eind aan een jarenlange strijd tussen een groep van tientallen erfgenamen die voor miljoenen euro’s aan naheffingen had ontvangen, omdat de Belastingdienst hun overleden ouders had aangemerkt als zwartspaarders. Hun advocaat Mark Hendriks noemt het vonnis van het hof rechtvaardig. „Het was mij al jaren duidelijk dat er iets mis was met deze tipgever. Het verhaal dat hij zich vrijwillig gemeld had bij de fiscus deugde niet. Nu blijkt dat hij zelf zwartspaarder was en dat hij ook bij andere werkgevers de klantenadministratie achterover heeft gedrukt. Het is een premiejager gebleken en de Belastingdienst is daar in meegegaan.”

Het is nog niet duidelijk of de uitspraak van het hof ook gevolgen heeft voor andere vermeende zwartspaarders die door de Belastingdienst worden opgejaagd. Wel is het gebruik van tipgevers door de fiscus nu vrijwel onmogelijk geworden.

Doei Halbe Zijlstra VUILE OPLICHTER

OPLICHTER

Overdenkingen bij het vertrek van Halbe Zijlstra als minister van Buitenlandse Zaken.

Den Haag verdient meer Natalie Rightons. Voorheen Onze Vrouw in Kabul (Volkskrant) streek in 2013 neer in de Nationale Vergaderzaal en blijkt nu onvervalst widowmaker voor diezelfde Volkskrant. Klein grut houdt zich bezig met Miljoenennota’s publiceren, De Groten duwen ministers om. Lui die naar eigen zeggen de primeur al eerder hadden maar dit en dat en huiliehuilie werken bij NRC Handelsblad zoals de NRC Ombudsman dit weekeinde eerlijk toegaf.

D66-leider Alexander Pechtold zei na de publicatie van De Volkskrant: “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.” Nu wachten op de eerste D66-partijgenoot die zegt: Alexander Pechtold is niet onfeilbaar want waarom scheert hij het ganse moedige Russische volk over één kam en OMG hij lijkt nu wel een soort Geert Wilders, waar kan ik aangifte doen want dat deden we vorige keer toch ook???” Terechte vraag.

Waarom trapte iedereen er in op zaterdag 21 mei 2016 toen Halbe Zijlstra op het VVD voorjaarscongres in Leeuwarden op video zei dat hij begin 2006 aanwezig was in de datjsa van Vladimir Poetin? Kennis van nu leert dat Zijlstra begin 2006 een eenmanszaak genaamd Improvex uitbaatte en gemeenteraadslid was in Utrecht. Er is geen enkel scenario denkbaar dat je op dat niveau binnen gehoorsafstand van Vladimir Poetin kan zitten. Zelf heb ik geen ‘actieve herinnering’ aan de livestream van dat congres. Maar de video terugkijkend denk ik ook niet dat journalistieke alarmbellen bij mij waren afgegaan. En wel hierom.

Want dan maar naïef: Bassiehof had nooit kunnen bevroeden dat de toenmalig fractievoorzitter van de VVD – toen en nu de grootste partij van Nederland – ZOU LIEGEN OVER ZIJN AANWEZIGHEID BIJ EEN BIJEENKOMST MET VLADIMIR POETIN.

Sorry voor de kapitalen maar dit is de kern. Hoe ziek moet je in je hoofd zijn om zoiets te fabuleren? Gooi de leugens van John Leerdam (De PvdA en ik hebben de terrorist Jablabla in het vizier), Philomena Bijlhout (Uitgesloten dat u binnen 48 uur een foto van mij in Surinaams junta-uniform vindt) , Frans Timmermans (Mondkapje), Charles Schwietert (Ik hem meer dan MAVO gedaan) en Tara Sing Varma (KK) in de blender en er komt een smerige cocktail uit van heb ik jou daar maar die is lang niet zo vies als deze Halbe Titanic Halbe on the Rocks.

Want Zijlstra bracht Nederland in gevaar, werd chantabel. Zijlstra heeft een kleine twee jaar welbewust gelogen over deze kwestie. Verzonnen dat hij aanzat bij een bijeenkomst van de nieuwe tsaar Poetin. Het kan niet anders dat de Russische geheime diensten al snel na het congres in Leeuwarden een aantekening maakten dat Zijlstra, H, fractievoorzitter van regeringspartij VVD en vertrouweling van minister-president Rutte, M, een ontmoeting met Poetin, V. verzonnen had.

En wie leidde al die tijd traditioneel als fractievoorzitter van de grootste partij de Commissie voor de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten ook wel bekend als de Commissie Stiekem? Juist ja, Halbe Zijlstra was hoeder en curator van de Grootste Geheimen van het Koninkrijk.

Wie ook geen ‘actieve herinnering’ aan de affaire heeft is Mark Rutte. De minister- president zei dat toen hij afgelopen week werd gefileerd door de Tweede Kamer. Hij kon zich nog wel herinneren dat Zijlstra hem op de hoogte bracht maar wist niet zeker wanneer hij die informatie voor het eerst met ambtenaren en partijgenoten had gedeeld.

Benieuwd wanneer de onderste steen werkelijk bovenkomt.

Blaricumse cokebaron Gordon komt uit de kast

REETRIDDER

Nou zeg. Wat is dit? Wij vinden dit wel erg ver gaan – als je het niet erg vindt. Weet waar je vandaan komt, Gordon.

Want jullie dachten natuurlijk dat fucking fuzzy bear Gordon, die eigenlijk Cornelis Heuckeroth heet, thuis louter de komiek loopt uit te hangen en andere kerels ligt te konttongen. Nou mooi niet. In zijn biografie schrijft Cornelis dat ie de hele dag in de weer is met Colombiaans poedersuiker. Cor snuift zelfs zo teringveel sos, dat hij soms onder de douche staat en denkt: laat ik maar effe 112 bellen. Al met al duurde het een paar jaar. Het kostte veel moeite. Veel tranen gelaten, ook. Cornelis wist niet hoe zijn omgeving erop zou reageren. Hij gaf zijn naasten de tijd eraan te wennen. Maar nu is er de opluchting en kan hij het eindelijk van de daken schreeuwen. GORDON GEBRUIKT TERINGVEEL COCAÏNE!

PS. De groeten van Riet.

Riet Verheij van Kranenburg · Zoetermeer
Stom maar als je dan niet goed voelt ,gewoon dood gaan.Want 112 bellen misschien zijn er mensen die het direct nodig hebben en moeten wachten voor een druks verslaafde,zonde van de tijd.

Wannabe sinterklaasmoordenaar Michael van Zeijl in de zak tijdens Sintocht in Dokkum

sintennedy

Ghe. Eerder vandaag hadden we al Michael van Zeijl en zijn kornuitjes Saidy Smeenk, Christa Soeters (HOI) en Renaldo Soeters vonden dat acteur Stefan de Walle wel voor zijn bek geJFK’t had mogen worden vanaf een grassy knoll in Dokkum, maar wat blijkt nu: Van Zeijl was al preventief opgesloten! Verhip. Overigens verklaren de doodswensen van aktivisten wel waarom er zoveel pliesie op de been was voor de Sintocht. Je moet er niet aan denken als deze duurzame gesprekspartners aan de dialoogtafel voor Beter Nederland tot aksie waren overgegaan.